Doğa Dostu Kamp Malzemeleri Greenmall’da

Gündelik hayatın yoğun geçtiği, stres ve kalabalığın insanları yorduğu zamanlardan geçiyoruz. Kendimizi şehrin kalabalığından uzaklaşarak doğanın kollarına atmak istediğimiz bu zamanlarda kampçılık en doğal ve keyifli çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Doğaya kaçış kampları, şehir hayatının omuzlarımıza bindirdiği yükleri bir nebze olsun attığımız, ruhumuza ve bedenimize huzur veren aktivitelerin en keyifli hali diyebiliriz.

Peki kamp yapmaya karar verdiysek kamp hazırlığı nasıl yapılır?

Kamp için uygun lokalizasyon belirlendikten sonra mevsim şartları ve hava durumu tahminleri de göz önüne alınarak uygun kamp günü seçilmelidir. En önemli ekipmanlar kamp çadırı, uyku tulumu ve yer matı olsa da mevsim şartlarına ve kamp yapılacak bölgenin koşullarına göre ek malzemeler de gerekebilir.

Temel Kamp Ekipmanları Listesi

Kamp türlerine göre ihtiyaçlar değişebileceğinden biz bu yazımızda doğa severlerin kamp ruhuna göre hareket etmek istedik.

  • Çanta
  • Çadır
  • Mat
  • Uyku Tulumu
  • Kamp Bıçağı
  • El Feneri
  • Hamak
  • Matara
  • Powerbank
  • Çöp Poşeti
  • Kalem, Kağıt veya Defter
  • Ateş Başlatıcı
  • İlk Yardım Seti

Yukarıda sıralanan temel ekipmanların yanında Greenmall’da bulunan portatif, taşınabilir, hem kampta hem evde kullanabileceğiniz çok amaçlı doğa dostu ekipmanlar hakkında da yazımızın devamında bilgi alabilirsiniz.

Hem Kampta Hem Evde Kullanılabilecek Kurtarıcı Ürünler

Avalon bahçe şöminemiz katlanabilir yapısı ile araçlarınızda çok az yer kaplamasının yanı sıra 2 kg ağırlığa sahip olduğu için yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz, sade ve modern duruşuyla vazgeçilmeziniz haline gelecek!

Portatif tasarımının yanı sıra katlanabilir ayaklara sahip olan avalon bahçe şöminesi doğanın koruyucusu olarak adlandırabileceğimiz bir şöminedir. Kamp alanlarında hepimizin önem verdiği, doğaya zarar vermeden kamp yerinden ayrılma konusunda tam bir kurtarıcı haline gelecek olan Avalon, yere ateş yakma ve doğaya zarar verme durumunu tamamen ortadan kaldıracak.

Kamp alanlarınızın ve barbekü günlerinizin vazgeçilmezi olacak Waffle Yapma Aparatı.

Açık havada eğlenceli anlar için ateşe dayanıklı özel olarak tasarlanmış bu aparat alan tasarrufu sayesinde gözdeniz olacak.

Waffle hamurunuzu aparatın haznesine dökün ve ateşin üstüne uzatıp çevirerek pişmesini sağlayın.

Aparatın huş ağacından yapılan tutma bölümü sayesinde elleriniz yanmayacak.

Ateş etrafında şarkılar söylerken tatlınızı pişirecek, kamp akşamlarının tadını daha güzel çıkaracaksınız.

Keyifle yaptığınız kamp aktivitelerinin ardından karnınızın acıktığını mı hissediyorsunuz?

Tost yapmanın en doğal hali karşınızda!

Tostunuzu hazırlayın ve hazneye yerleştirin. Döküm haznesi sayesinde kısa sürede tostunuz hazır olacak.

Lİberty C25 Şarjlı Aydınlatma, portatif kullanımı ve minimal yapısıyla taşınabilir dekoratif bir aydınlatmadır. Su geçirmez, sıcağa ve UV ışınlarına karşı dayanıklı bu ürünü kamp aydınlatması olarak kullanabileceksiniz.

Elde taşıma kolaylığı ile yürüyüşlerinizde size eşlik eder, farklı renk seçeneklerini kullanarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. 4-6 saat içinde tam şarj olur ve 12 saate kadar kullanabilirsiniz.

Uzun kamp yolculuklarınıza eşlik edecek, sizi yarı yolda bırakmayacak bir aydınlatma! Ledli Denizci Feneri

Pil ile çalışan bu feneri gittiğiniz her yerde çantanızda taşıyarak, ihtiyaç duyduğunuz anlarda kullanabilirsiniz.

Üst kısmında, fenerinizi istediğiniz yere asabilmenizi sağlayan bir asma halkası vardır. İster kamp alanında ağaçlara ve çadırlara, isterseniz gece lambası olarak ya da bahçelerinizde aydınlatma olarak kullanabilirsiniz. 

Hayalinizdeki kamp deneyimini yaşayabilmeniz için web sitemizi ziyaret edebilir, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

www.greenmall.com.tr

Doğaya kaçış kamplarınızın ruhunuza huzur, tabiata zarardan çok fayda, beraber gittiğiniz dostlarınızla ilişkinize samimiyet getirmesi dileğiyle. 

By | 2022-07-28T06:57:46+00:00 Temmuz 27th, 2022|Categories: ŞÖMİNELER HAKKINDA|Doğa Dostu Kamp Malzemeleri Greenmall’da için yorumlar kapalı

About the Author: