Mükemmel Barbekü Deneyimine Hazır Olun!

Mangal akşamlarınızın gözdesi olacak hem konuklarınızı hem de damaklarınızı şaşırtacak Kamado Seramik Mangal ile tanışın!

Sınırsız seçenekler sunan seramik barbekü ile ızgara, tütsüleme, mühürleme yapabilir, yemek pişirebilirsiniz.

Kamado Seramik Mangal, geleneksel Japon Kamado pişirme yöntemi ile modern bir mangalın birleşmesi sonucunda oluşan barbeküdür.

Kamado 3000 yıldan fazla süredir geleneksel olarak Çin ve Japonya’da yemek pişirmek, tütsülemek ve ızgara yapmak için kullanılmaktadır. Seramik barbekü, Japonya’da yüzyıllardır bilinen Mushikamado’dan 1970’lerden itibaren gelişti ve dünya çapında gelişim gösterdi.

Peki rakiplerinden fark yaratan özellikleri neler mi? Hemen sayalım: Hassas ayar yapılabilen havalandırma kapağı, kademeli pişirme ızgarası, açıp kapatırken tüy gibi hafif olmasını sağlayan havalı kapak menteşesi, genleşip kırılmayı engelleyen çok parçalı yanma odası, kül haznesi, yüksek dayanımlı fiber contası… Kamado Seramik Kömürlü Barbekü, dahili ayak, yan sehpa ve diğer aksesuarlarıyla her şey dahil bir kullanım keyfi sunarken, mühürleme, pişirme, tütsüleme gibi birçok ızgara çeşidinde üst düzey sonuçlar verir.

Kamado Mangallar, özel olarak üretilmiş olan kalın seramik cephe kaplamaları sayesinde hem sıcaklığı hem de nemi içinde hapsedebilen özel bir yapıya sahiptir.

Sisteme entegre olan havalandırma kafası sayesinde, mangal içindeki ısıyı 100 C° – 110 C° arasında tutarak tütsüleme ve isleme işlemlerini rahatlıkla yapabileceğiniz gibi, klasik mangal kullanımı da yapabilirsiniz.          

Dökme alüminyum havalandırma kapağını kullanarak hassas sıcaklık kontrolü ile 107°C’de tütsüleyin veya ateşi 374°C ‘ye yükseltin. İki katmanlı bölünebilen ve yükseltilebilen ızgara sistemiyle ister ağır ateşte pişirin ister kömüre çok yakın mühürleme yapın. 

Kamado pişirme yöntemi, özellikle et pişirme işleminde, etin lezzetli ve sulu kalmasını sağlamak için yavaş, düşük sıcaklıkta pişirme yapar.

Yavaş pişirme yöntemi sayesinde etin lezzetini korurken aynı zamanda besin değerini de muhafaza eder.

Kamado Mangal, açık hava kullanımı için mükemmel bir seçenektir ve bahçelerde, teraslarda veya balkonlarda kurulabilir. Ancak, güvenlik, havalandırma ve düz bir yüzey gibi unsurlara dikkat ederek mangalınızı kurmanız önemlidir. Doğru şekilde kurulmuş bir Kamado Mangal, keyifli bir pişirme deneyimi sunar.

By | 2023-03-27T08:29:38+00:00 Mart 17th, 2023|Categories: ŞÖMİNELER HAKKINDA|Mükemmel Barbekü Deneyimine Hazır Olun! için yorumlar kapalı

About the Author: