DOĞA DOSTU KAMP ATEŞİ:AVALON BAHÇE ŞÖMİNESİ

Doğa da vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız ve her mevsim kamp yaparım diyorsanız tam size göre bir kamp ateşimiz var. Avalon bahçe şöminemiz katlanabilir yapısı ile araçlarınızda çok az yer kaplamasının yanı sıra 2 kg ağırlığa sahip olduğu için yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz, sade ve modern duruşuyla vazgeçilmeziniz haline gelecek!

Portatif tasarımının yanı sıra katlanabilir ayaklara sahip olan avalon bahçe şöminesi doğanın koruyucusu olarak adlandırabileceğimiz bir şöminedir. Kamp alanlarında hepimizin önem verdiği, doğaya zarar vermeden kamp yerinden ayrılma konusunda tam bir kurtarıcı haline gelecek olan Avalon, yere ateş yakma ve doğaya zarar verme durumunu tamamen ortadan kaldıracak.

Yaz veya kış kamplarında ateşin varlığı, ısınmanın yanı sıra yeme içme gibi temel ihtiyaçlarımızında karşılanması için olmazsa olmazdır.
Dört mevsim kullanıma uygun olan ürünümüz terasınızda, bahçenizde veya kamp alanlarında üstünde ki teli sayesinde yemek pişirmenize, mangal yapmanıza katkıda bulunacaktır.
Hem ısınmak hem de mangal keyfi yapmak için sizin tercihiniz de Avalon Bahçe Şöminesi ise web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. www.greenmall.com.tr

By | 2021-12-03T10:34:38+00:00 Kasım 29th, 2021|Categories: MANGALLAR HAKKINDA, ŞÖMİNELER HAKKINDA|Tags: , , |DOĞA DOSTU KAMP ATEŞİ:AVALON BAHÇE ŞÖMİNESİ için yorumlar kapalı

About the Author: