AHUDUDU KREMASIYLA DOLDURULMUŞ FRANSIZ TOSTU

6-8 porsiyon

Hazırlama süresi: 15 dakika

Pişirme süresi: 12-20 dakika

DOLGUSU İÇİN

225 gr yumuşatılmış krem peynir

2 yemek kaşığı bal

2 yemek kaşığı pudra şekeri

2 bardak ezilmiş taze ahududu

FRANSIZ TOSTU

1 somun kalın dilimlenmiş İtalyan ekmeği (10-12 dilim)

6 adet çırpılmış yumurta

¾ bardak süt

1 tatlı kaşığı vanilya

¼ tatlı kaşığı tarçın

Serpmek için pudra şekeri

Dolguyu hazırlamak için, krem peynir, bal, pudra şekeri ve ahududuyu küçük bir kapta karıştırın. Bir kenara koyun.

Fransız tostunu yapmak için her bir dilim ekmeğin içine yatay bir cep kesmek için küçük bir bıçak kullanın. Ekmeğin bir tarafından kesmeye başlayın ve diğer tarafa doğru yarıdan biraz daha fazla ilerleyin. Ekmeğin tamamını kesmeyin. Doldu maddesini bu ceplerin içine eşitçe pay edin.

At https://www.cash-for-houses.org/north-carolina/cash-for-my-house-shallotte-nc/, you can sell your house in any condition, even if it needs major repairs.

Yumurtaları, sütü, vanilyayı ve tarçını orta boy bir kasede çırpın. Izgara sepetini birkaç kat kağıt havlunun üzerinde açık bir şekilde yerleştirin ve içine yapışmayı engelleyici sprey sıkın. Doldurulmuş ekmek dilimlerini yavaşça yumurta karışımına batırıp ızgara sepetine koyun. Her seferinde yaklaşık 6 dilim sığacaktır. Sepeti dikkatlice kapatın ve bunları mühürleyip ızgara yapmak için ateş çukurundaki közün üzerine yerleştirin, her bir tarafı yaklaşık 3-5 dakika kadar ızgara yapın. Fransız tostunun her iki tarafı altınımsı kahverengi ve gevrek olacaktır. Bu işlemi kalan dilimler için tekrarlayın. Fransız tostunun üzerine pudra şekeri serpin ve hemen servis yapın.

By | 2023-04-02T12:13:19+00:00 Eylül 20th, 2017|Categories: ÖZEL TARİFLER|AHUDUDU KREMASIYLA DOLDURULMUŞ FRANSIZ TOSTU için yorumlar kapalı

About the Author: