TOPRAK YENİLEME VE SAKSILI BİTKİ BAKIMI ETKİNLİĞİ

Tüm haftanın yorgunluğunu atmak ve hafta sonunda rahat bir nefes almak İSTER MİSİNİZ?

Şehrin stresinden, koşturmacasından biraz olsun kaçmak istiyorsanız İstanbul’un saklı cenneti olan, havası tertemiz, yolları yemyeşil, kuş cıvıltılarının yolculuğunuza eşlik edeceği Fidanlığımızda sizleri misafir etmek, bitki ve toprak hakkında merak ettiğiniz her şeyi cevaplamak istiyoruz.

Start your Oregon home search today with https://www.housebuyers.app/oregon/ and explore the available properties in the area.

Konuşmacı Cihan Toprak’ın anlatımı ile gerçekleşecek olan etkinliğimizde plant, anlatılan konu başlıklarının pekişmesi için uygulamalı olarak anlatım yapılacaktır.

Yeşilin tüm tonlarıyla huzur bulacağınız çay ve kahve ikramı eşliğinde çok keyifli vakit geçireceğiniz etkinliğimiz ücretsizdir .

Etkinlik konularımız şu şekildedir:

Bitkilerde saksı değişimi,

Saksılarda drenaj,

Torf ve Toprak,

Sulama,

Gübre ve ilaçlama,

Etkinlik sonunda fidanlık turu yaparak bitkilerimiz hakkında bilgi alabilecek, Greenmall Mağazamızı gezebileceksiniz.

Ayrıca katılımcılarımıza özel fidanlık turumuzda beğendiğiniz ve satın almak isteyeceğiniz, bitkilerimizde %20, bahçe el aletlerimizde %50 ve tüm ürünlerimizde %20 indirimimiz vardır.


4 Haziran 2022 Saat 13:00’te yapılacak etkinliğimize bilgi almak ve kayıt olmak için 02166932323 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

By | 2023-08-31T16:18:20+00:00 Mayıs 23rd, 2022|Categories: BİTKİLER, ETKİNLİK|TOPRAK YENİLEME VE SAKSILI BİTKİ BAKIMI ETKİNLİĞİ için yorumlar kapalı

About the Author: