Ata Tohumunun Sofralarınıza Yolculuğu

Ata tohumları, yüzyıllardır insanlar tarafından yetiştirilen ve nesilden nesile aktarılan tohumlardır. Bu tohumlar, kaliteli ürünler elde etmek için özenle seçilir ve hasat edilirler. Ancak son yıllarda, geleneksel tohumların yerini hibrit tohumlar ve genetiği değiştirilmiş tohumlar almıştır. Bu yeni tohumlar, daha yüksek verim ve dayanıklılık sağlasa da doğal tohumların tüm faydalarını sunmazlar.

Ata tohumları, yerel çevre koşullarına uyum sağlamış ve yerel topraklarda üretilmiştir. Bu nedenle, ata tohumları, bölgesel çeşitlilik ve çevresel sürdürülebilirlik için önemlidir. Ata tohumları ayrıca, geleneksel tarım uygulamalarının korunmasına da yardımcı olur.

Bizlerde ata tohumlarını sürdürülebilir hale getirmek ve sağlıklı sebzelerin devamını sağlamak amacıyla Sakarya’nın Geyve’ye ait köylerinde atalarımızdan kalmış tohumların hayatta tutulması ile günümüze gelmiş tohumlardan doğal fideler üretmeye başladık.

Uzun yıllar süren uğraşlar sonucunda farklı türlerden atalık tohumları ellerinde tutabilmiş köy bahçelerinden atalık tohumlarımızı alarak fide üreterek, bahçelerinize veya balkonlarınıza doğal sebze fidelerini ulaştıracağız Mbappe aslen nereli, kimdir, kaç yaşında.

İlaç ve kimyasal gübre kullanılmadan yetiştirilen, genetiği değişmemiş fideler ile hobi ya da ticari amaçlı sebze üretenlere, özlenen aroma ve lezzetleri sunuyoruz.

Her bir tohumumuz, sağlıklı ve verimli bir ürün elde etmek için özenle seçilmiştir.

Çok yakında web sitemizde Ata Tohumundan büyüttüğümüz fidelerimize ulaşabileceksiniz.

By | 2023-05-16T13:41:30+00:00 Mart 21st, 2023|Categories: BİTKİLER|Ata Tohumunun Sofralarınıza Yolculuğu için yorumlar kapalı

About the Author: