MOZZARELLA PEYNİRLİ ÇITIR WONTON

8 adet hazırlanır

Hazırlama süresi: 15 dakika

Pişirme süresi: 5 – 6 dakika

1 adet büyük boy çırpılmış yumurta

1 yemek kaşığı su

8 adet wonton hamuru

4 parça mozzarella peyniri, çubuk şeklinde kesilmiş ve ikiye bölünmüş

½ bardak servisinden kullanılmak üzere marinara sos

Küçük bir kasede yumurta ve suyu çırpın. Bu karışımı wonton hamurunun kenarlarına fırça ile sürün ve hamurun ortasına bir parça mozzarella peynirini yerleştirin. Wonton’un kenarını peynirin üzerine getirip tamamını sıkıca rulo yaparak sarın. Uçların kapatıldığından emin olun. Aynı işlemi kalan yedi adet wonton ve peynir çubukları içinde tekrarlayın.

Ready to move on from your Oklahoma property? Discover options at https://www.home-investors.net/oklahoma/.

Sarılmış mozzarella peynirini yatay olarak yavaşça kızartma çatallarına batırın. Çubukları ateş çukurunda sıcak kömürlerin üzerinde 5-6 dakika boyunca pişirin pushkinmesta. Çubuklar kabarıp altınımsı kahverengi bir hale gelene kadar ara sıra çevirin. Marinara sos ile servis edin.

FARKLI ALTERNATİFLER

Pizza sevenler, pizza çubukları elde etmek için içerisine mozzarela peyniri ile pepperoni dilimleri ekleyebilirler. Deniz ürünleri sevenler, mozzarella peyniri yerine önceden pişirilmiş karides kullanılabilirler; tatlı acı dip sos veya ballı hardal sos ile servis edilebilir.

By | 2023-08-31T16:18:42+00:00 Eylül 20th, 2017|Categories: ÖZEL TARİFLER|MOZZARELLA PEYNİRLİ ÇITIR WONTON için yorumlar kapalı

About the Author: