KONFORLU BAHÇE DOLAPLARI

İlkbahar aylarından itibaren evlerinizin bahçeleri bakım yaparak, çeşitli yenilikler ve düzenlemeler ile yaşam alanlarınıza dahil oluyor. Bahçe mobilyalarınız, oyuncaklar, çim biçme makineleri, bahçe hortumları, mangal ve şömineler kısaca bahçenizde kullanacağınız eşyalar havanın güzelleşmesiyle dışarı çıkmaya başlıyor.

Peki sadece belli mevsimlerde, bahçelerde kullandığınız bu eşyaları nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Eşyalarınız özellikle dış mekanda kullanıldığı için kolayca yıpranıyor ve eskiyorsa sizin için çok güzel bir çözümümüz var. Doğru bir saklama ve koruma ile eşyalarınızı daha uzun süre yıpranmadan kullanmanız için ihtiyacınız olan bahçe depolama dolaplarını Greenmall‘da bulabileceksiniz.

Çok amaçlı bahçe dolapları özellikle bahçe ve balkon gibi dış alanlarda, eşyalarınızı dış etkenlerden korumak için ideal ürünlerdir.

Depolama dolaplarımız sayesinde dışarıda kullandığınız eşyalarınızı eve taşımak zorunda kalmazsınız.

Su geçirmez özelliği ile ıslanmaması gereken eşyalarınızı düzenli bir şekilde depolayabilirsiniz.

Özellikle ilkbahar aylarından itibaren sıklıkla kullandığınız mangal ve benzeri eşyalarınız için yağmur ve çeşitli dış etkenlere karşı yüzde yüz korumayı Greenmall bahçe dolapları ile sağlayabilirsiniz.

Güneşe dayanıklı olup renk solması ve erime gerçekleşmez.

Hafifliği sayesinde istediğiniz yere taşıyarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca hem bahçe mobilyası olarak kullanabileceğiniz hem de depolama dolabı yapabileceğiniz modellerimize de bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Üzerindeki minderi ile hem konforu hem de 350 litrelik depolama kapasitesi sayesinde bahçe hortumlarınızı, bahçe el aletlerinizi ve etrafta olmasını istemediğiniz her şeyi kolaylıkla depolayabileceksiniz.

Amartisörü ile rahatlıkla açılır ve kapanır.

Koltuk olarak kullanacağınız bu dolabımız ise sadeliği, konforu ve toparlayıcılığı sayesinde bahçenizin gözdesi olacak. Zarar görmesini istemediğiniz bahçe malzemelerinizi, mangal aksesuarlarınızı ve çok daha fazlasını rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

By | 2022-02-22T10:26:50+00:00 Şubat 22nd, 2022|Categories: DEKORASYON FİKİRLERİ|KONFORLU BAHÇE DOLAPLARI için yorumlar kapalı

About the Author: