HAFTA SONU GREENMALL’DA İNDİRİM ŞENLİĞİ VAR

Hafta sonuna içinizi ısıtacak güzellikte şahane indirimlerle başlıyoruz.

Bu hafta sonu etiketin yarısı indirim kampanyamızda sizler için harika ürünler seçtik. Bulunduğunuz ortamı bir mangal partisine çevirecek portatif Avalon Bahçe Şöminesi, dayanıklı yapısıyla yanında sıcacık hissedeceğiniz Gioll Bahçe Şöminemiz, harika bir mum ışığı ambiyansında huzur bulacağınız dekoratif mumluklar… Gelin hep birliklte ürünlerimizi yakından inceleyelim.

Bahçe Şömineleri

Yüksek ısıya dayanıklı 2 mm ince sacdan yapılmış kıvrımlı ayaklara sahip portatif bahçe şöminesi Nysa.

Dekoratif tasarım, yüksek ısıya dayanıklı, alev siperliği; alev siperliğini kaldırma ve ateş karıştırma aparatı, sade ve şık tasarımı ile açık hava keyfinize sıcaklık katacak şöminelerdir. Keyifli sohbetlerinize kattığı sıcaklığın yanı sıra, geniş bir ateş kasesine sahip olan portatif şömine kıvrımlı şık ayakları ile, bahçenize mükemmel uyum sağlayacaktır.


Bahçe şöminesi olarak kullanımının yanında ızgarası sayesinde mangal yapabilecek, yemek pişirebileceksiniz.

Doğa da vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız ve her mevsim kamp yaparım diyorsanız tam size göre bir kamp ateşimiz var. Avalon bahçe şöminemiz katlanabilir yapısı ile araçlarınızda çok az yer kaplamasının yanı sıra 2 kg ağırlığa sahip olduğu için yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz, sade ve modern duruşuyla vazgeçilmeziniz haline gelecek!

Portatif tasarımının yanı sıra katlanabilir ayaklara sahip olan avalon bahçe şöminesi doğanın koruyucusu olarak adlandırabileceğimiz bir şöminedir.

Avalon, yere ateş yakma ve doğaya zarar verme durumunu tamamen ortadan kaldıracak.

Dört mevsim kullanıma uygun olan ürünümüz terasınızda, bahçenizde veya kamp alanlarında üstünde ki teli sayesinde yemek pişirmenize, mangal yapmanıza katkıda bulunacaktır.


Yüksek ısıya dayanıklı 2 mm ince sacdan yapılmış kıvrımlı ayaklara sahip portatif bahçe şöminesi Thule.

Dekoratif tasarım, yüksek ısıya dayanıklı, alev siperliği; alev siperliğini kaldırma ve ateş karıştırma aparatı, sade ve şık tasarımı ile açık hava keyfinize sıcaklık katacak şöminelerdir. Keyifli sohbetlerinize kattığı sıcaklığın yanı sıra, şık tasarımı ve minimal yapısıyla gittiğiniz her yerde yanınızda olmasını isteyeceksiniz.

Geniş bir ateş kasesine sahip olan portatif şömine kıvrımlı şık ayakları ile, bahçenize mükemmel uyum sağlayacaktır.

Bahçe şöminesi olarak kullanımının yanında 57 cm çapa sahip ızgarası sayesinde mangal yapabilecek, yemek pişirebileceksiniz.

Yüksek ısıya dayanıklı 2 mm ince sacdan yapılmış kıvrımlı ayaklara sahip portatif bahçe şöminesi Valhalla.

Dekoratif tasarım, yüksek ısıya dayanıklı, alev siperliği; alev siperliğini kaldırma ve ateş karıştırma aparatı, sade ve şık tasarımı ile açık hava keyfinize sıcaklık katacak bir şöminedir. Keyifli sohbetlerinize kattığı sıcaklığın yanı sıra, şık tasarımı, ay ve yıldız sembolleriyle ateşin güzelliğini izleyebileceksiniz.

Geniş bir ateş kasesine sahip olan portatif şömine, bahçenize mükemmel uyum sağlayacaktır.

Bahçe şöminesi olarak kullanımının yanında 50 cm çapa sahip geniş tasarımlı ızgarası sayesinde mangal yapabilecek, geniş aileler için ideal bir şömine olacaktır.


Dayanıklı çelikten üretilmiş, doğal paslı bahçe şöminelerimiz ile 4 mevsim bahçe ve terasınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sade görüntüleri ile bahçenizin en nadide parçası olmaya aday ürünlerdir. Doğal paslı demir ateş kasesi size ve misafirlerinize sıcacık bir ortam sunacaktır. Vibur 1 ve Gioll Bahçe Şöminelerimizin bahçenizde olmalarından keyif duyacaksınız.

Bioethanol Şömineler

Her tasarıma ayak uydurabilen kolay montajlı Bioethanol Bacasız Şömineler ile artık her evin modern görünümlü bio şöminesi olacak. Sade tasarımı ile dikkat çeken Colima modeli romantik akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak.

Etna masaüstü şömine kalitenin ve şıklığın birleştiği harika bir üründür. İçinizi de ısıtacak olan bu seçimden çok memnun kalacaksınız. Bioethanol yakıtı, baca ve elektirik bağlantısı olmadan şömine keyfini yaşam alanlarınızın her köşesinde hissetmenize olanak sağlayacak.

Greenmall’a Özel Dekoratif Mumluklar

Dekoratif mumlar ve mumluklar artık yaşam alanlarında sıcak bir ortam yaratmanın en kolay yolu haline gelmiş bulunmakta. Rustik görünümü ile ev atmosferinizi bir anda değiştirecek olan Lantern Bronz Mumluk loş ve gizemli bir ortam yaratmanıza yardımcı olacak.

İster dış mekanda isterseniz iç mekanda kullanabileceğiniz Lantern Mavi Mumluk ile stilinize renk katacaksınız. Yorucu bir günün ardından sessizliğin arasında, mum ışığında keyif yapmanıza yardımcı olacak, dekoratif tasarımıyla ben buradayım diyecek özel bir mumluktur.

https://www.greenmall.com.tr/indirim

By | 2022-01-21T12:00:51+00:00 Ocak 21st, 2022|Categories: ŞÖMİNELER HAKKINDA|HAFTA SONU GREENMALL’DA İNDİRİM ŞENLİĞİ VAR için yorumlar kapalı

About the Author: