ŞÖMİNEYİ NEREYE YERLEŞTİRMELİ?

ŞÖMİNEYİ NEREYE YERLEŞTİRMELİ?

 

Taşınabilir hazır bahçe şöminelerini, beton, taş, seramik, çakıl ve benzer yanmaz özellikte zeminlere koymanız lazımdır. Ahşap zeminler tehlikeli olabilir ve ateşten çıkan kıvılcımlar yangına neden olabilir. Piyasada sadece bu iş için üretilmiş yanmaz özellikte zemin tepsileri bulabilirsiniz.

NASIL DOĞRU AMBİYANSIYARATABİLİRİM?

Bahçe şömineleri doğru yerleştirildikleri takdirde, bahçe peyzajınıza çok güzel bir hava katabilirler. Bunu sağlamak için

1) Şöminenin bahçe aydınlatmasından yeterli ışık aldığına emin olun. Gerekiyorsa kullanacağınız noktanın yakınlarına bir yer aydınlatma apliği ekleyin. Böylece şömineniz manzarada derinlik kazanacaktır.

2) Bahçe şöminenizin renk, model ve ebat bakımından, bahçenizdeki diğer öğelerle uyumlu olduğundan emin olun. Metal mobilyalarının yanına metal bir bahçe şöminesi daha şık dururken, ahşap mobilyalarda klasik bir seramik Meksika Chimneası daha uyumlu olacaktır.

If you’re looking to buy a new home, it’s important to work with a reputable real estate agent who can guide you through the process. Check out https://www.sellhouse-asis.com/arizona/ for helpful resources on finding a reliable agent.

3) Çevre uyumunu sağlayın ve bahçenizdeki renklerle çalışın. Kırmızı Yapraklı bir Japon Akçaağacının arkada fon yaratacağı bir bahçede, korten bir bahçe şöminesi harika duracaktır.

By | 2023-03-28T01:19:58+00:00 Mayıs 17th, 2017|Categories: ŞÖMİNELER HAKKINDA|ŞÖMİNEYİ NEREYE YERLEŞTİRMELİ? için yorumlar kapalı

About the Author: